MOTTO

Viețile noastre se încheie în ziua în care ramânem tăcuți în privința lucrurilor care contează...

miercuri, 25 ianuarie 2012

Astrologul Dodon


Dodon a descoperit ca 29 februarie e o data-n 4 ani, Evrica !!!

Partidul Socialistilor se stinge. Ce-i drept nici n-au prea avut multe file in istoria acestui pseudo-partid, dar fie. Dodon a mai tras cateva procente de simpatie (care se datoreaza Alegerilor Locale si transferului de imagine de la PCRM), dar care incetul cu incetul se scurg in timp.
Fiecare minut e pretios pentru deputatul Dodon, e constient ca pierde si cea simpatie mica pe care o avea din partea electoratului si in scurt timp va ajunge in minus.

Iata si de unde porneste insistenta acestuia de a stabili cat mai curand data alegerilor, simularea unor negocieri ca in ultima instanta sa se ajunga la anticipate.
Ambitia si visarea eterna a politicienilor il imbata cu apa rece si-l trimie in campul de lupta cu speranta ca va castiga ceva, catusi de putin, cel putin pragul sa-l treaca.
Nu vreau sa-l dezamagesc pe d-ul Dodon, cum s-ar zice, lasati copii sa viseze... electoratul e cel care-l va trezi la realitate, lasand-ul in nedumerire: ”ce s-a intamplat d-lor, de ce nu am trecut pragul electoral ?”

Vreau sa aduc cateva explicatii la brasoavele lui Dodon:
Minciuna Nr.1
Cica Dodon ar fi gata sa voteze o candidatura ”apartinica” propusa de societatea civila, de AIE, de PCRM etc.
Mintiti perfect d-le Dodon.
In primul rand mi se creeaza nedumerirea cand aud din gura lui Dodon notiunea de ”societate civila”. Ma intreb ce intelege ”marele intelept” sub aceasta compozitie de cuvinte?
In primul rand: societatea civila e relativa in gura politicienilor, intuiesc ca inteleg in aceasta forma cativa analisti cu stampila de ONG in buzunar, alimentati din bugetul unui sau altui partid. Ori un sondaj pe facebook unde participa Ionica si 10 prieteni ai acestuia.

Pentru iluminarea d-lui Dodon.
Alegerile sunt cea mai clara, cea mai legitima si legala optiune a societatii civile, majoritatea AIE e o dovada in acest sens si nu mai cautati asa zisa societate civila.

Minciunea Nr.2
Candidatul apartinic.
Pana-n prezent, d-ul Dodon nu a adus niciun argument functional in favoarea candidatului apartinic, de ce ar fi mai bine ca RM sa aiba un Presedinte fara apartenenta de partid, ar avea de la asta RM o crestere economica, s-ar integra mai rapid in UE, ar stopa migratia cetatenilor, ar pune capat luptelor politice, nimic... pur si simplu vorbe goale, ambitii de doi bani.
Dodon deja a mentionat, ca doreste ”reformatarea AIE” cu orice pret. Asa deci, d-le Dodon, de ce nu o spuneti direct, ca de fapt impuneti conditii fantastice pentru a destrama AIE-ul. Ar fi incorect in acest caz, optiunea majoritatii parlamentare sa fie modificata in favoarea unei conditii impuse de un... de fapt un grup fara legitimitate daca tinem cont de faptul ca Dodon e un fugar din PCRM si nu are legitimitate, nu are votul cetatenilor. Nu e democratic asa d-le Dodon, nu e democratic....

Cu alte cuvinte, Dodon isi da prea multa importanta si cea mai mare problema ca AIE-ul il baga-n seama. Dodon trebuie evitat, sub orice forma posibila. Oricum specia numita socialisti e pe cale de disparitie in RM, ii  mai lasam cateva luni pana si Dodon va uita de existenta sa ca politician si totul va fi bine.

Multa bafta d-le Dodon si va recomand sa mai deschideti cate o carte de politologie, zice lumea ca ajuta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu