MOTTO

Viețile noastre se încheie în ziua în care ramânem tăcuți în privința lucrurilor care contează...

miercuri, 9 noiembrie 2011

Culmea ipocriziei

foto: timpul.md

”Vizita cea de taina” de la Bruxelles a ”grupului mistic” Filat-Dodon-Greceanii a fost interpretata la Chisinau ca una benefica, ca o incercare de binecuvantare a candidatului ”neutru” la functia de presedinte al RM, o ”solutie” viabila si actiune concreta a ”adevaratilor patrioti” ai acestui stat.

Stirea recent publicata pe HotNews da peste cap declaratiile premierului si deputatului Dodon.
De fapt Comisarul european pentru Extindere si Politica de Vecinatate, Stefan Fule,  se afla intr-o vizita oficiala in Serbia.

Sa presupunem ca totusi cineva a crezut in intalnirea ”pur intamplatoare” la un ”suc rosu si un ceai verde” a premierului cu deputatul Dodon (cu toate ca aceste declaratii creeaza impresia ca cineva te are de prost).

Atunci as vrea sa vad cum reactioneaza la acest fapt atat premierul cat si ex-comunistul Dodon.

De fapt totul e simplu ca buna ziua.
Din start scriam despre legaturile nedeclarate dintre Dodon- Filat si desigur Moscova, dspre fabrica de vinuri de la Cojunsna(ce apartine dnei Greceanii) si ajutorul din partea MAIA, despre cochetarea Filat-Dodon.
 Au mers impreuna la Bruxelles, au mai pus tara la cale, au mai facut niste cumparaturi, au mai vizitat ”rue d'Amserdam” si au revenit acasa de parca totul asa ar trebui sa fie, mass media loiala va promova binecuvantarea Comisarului, expertii salariati vor comenta in favoarea noastra si desigur cetatenii ne vor crede.

Nu e chiar asa stimati prieteni, adevarul mai devreme sau mai tarziu iese la suprafata, iese fata reala a clovnilor politicii moldovenesti, ajunge atata minciuna si declaratii de doi bani, avem nevoie de actiuni concrete si sinceritate in fata electoratului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu