MOTTO

Viețile noastre se încheie în ziua în care ramânem tăcuți în privința lucrurilor care contează...

vineri, 4 noiembrie 2011

Dimineata


Ziua buna incepe de dimineata.

Fiecare iubeste somnul, la fiecare ii place sa mai stea in pat  inca 5 min dupa ce suna desteptatorul si totusi...
E cu mult mai bine si mai eficient sa ne trezim dimineata.

Cunosc bine senzatia, creierul incearca sa se convinga, ”5 - 10 min nu vor influenta agenda, nu va fi nimic iesit din comun daca voi mai dormi putin” - se gasesc zeci de motive si argumente pentru a prelungi somnul.

Si iarasi e cu mult mai eficient trezindu-ne dimineata, trezindu-ne la ora stabilita.
Astfel organismul se obisnuieste cu acelasi regim, peste o perioada va treziti automat la aceeasi ora, sunteti mai energici, se naste o pofta si mai mare de serviciu sau alte activitati si in general - primiti o stafisfactie prin insasi faptul ca sunteti o persoana activa.

Eu spre exemplu, imi aduc argumente in defavoarea somnului, consider uneori o pierdere de timp, desigur placuta uneori, dar totusi incomparabila cu placerea realizarilor.
Spre exemplu, Churchil dormea 5-6 ore, Napoleon 3-4 ore si multe alte exemple de realizari in defavoarea somnului.

Asa deci, nu lasati somnul sa va fure din realizari, treziti-va dimineata, cat mai dimineata posibil,veti observa satfisfactia acestui moment, savurati rasaritul soarelui, ceata de dimineata, fetele putin somnorease a celor din jur, savurati cafeaua de dimineata, savurati viata, savurati frumosul din jurul vostru, savurati zambetul persoanei dragi, fiti activi, fiti plini de energie, de realizari si desigur fiti plini de viata.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu