MOTTO

Viețile noastre se încheie în ziua în care ramânem tăcuți în privința lucrurilor care contează...

joi, 3 noiembrie 2011

Ridicati-ne imunitatea !!!

Foto: 24h.md

Declaratia presedintelui fractiunii PLDM, precum ca acestia renunta la imunitatea parlamentara, nu e nimic mai mult decat un gest copilaresc a unei fractiuni aflate intre ciocan si nicovala.

In primul rand, gestul e o dovada ca cineva s-ar simti cu ”musca pe caciula” si desigur incearca sa o faca pe ”mortul in popusoi cu sacul plin”.

Doi la mana, sa inceapa cu demisia Sefului Serviciului Vamal, tinand cont de situatia de la vama si cum afecteaza aceasta economia statului, ar fi mult mai logic ca fractiunea pldm sa vina cu o initiativa de demitere a Sefului Vamei decat a Procurorului General.
Sunt de acord, orice infractiunie sau ilegalitate trebuie pedepsita. Dar mai sunt si unele prioritati.

As face un sondaj, chiar imi este interesant, de ce este preocupat cetateanul de rand, de atacurile raider - de care nici idee nu are ce-ar mai fi si asta, sau de mita de la vama, de comportamentul vamesilor si desigur, cum sa nu - contrabanda.

Si inca ceva, daca ar avea mandat sigur pentru 4 ani inainte, daca ar fi stabilitate politica si nu ar fi in agenda politica alegerile anticipate - sunt convins, dar ferm convins, nici in cel mai strasnic somn deputatii nu ar dori sa refuze la acest dar oferit de politic - ”imunitate”.

P.S.
Uneori am impresia ca intreg PLDM-ul a participat la un training de populism.
Daca sunt adevarati patrioti si luptatorin pentru adevar, daca chiar au fost afectati de declaratia Procurorului General, mai bine ar fi sa-si depuna mandatele de deputati, e cu mult mai rezonabil si plauzibil.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu